Oluthiiva ja hiukset

Oluthiiva on pitkään ollut suosittu tuote lisäämään hiusten kasvua ja vahvistamaan niitä, koska se sisältää paljon B-vitamiineja.

B-vitamiinit vaikuttavat kehon useisiin prosesseihin, kuten punasolujen, vasta-aineiden, ihon, hiusten ja kynsien muodostumiseen.

Alun perin vanhanajan “energiajuoma”

Oluthiivan käyttö ravintolisänä on alkanut jo 1800-luvulla, jolloin saksalainen kemisti Justus Liebig keksi, että oluen valmistuksesta ylijäänyttä hiivaa voitiin käyttää ravintona. Yleiseen käyttöön se levisi 1900-luvulla etenkin Englannissa.

Oluthiiva näki päivänvalon Pohjoismaisilla markkinoilla 1950-luvulla, kun kauppias Ralf Ruud halusi täydentää ruokavaliotaan sairauden jälkeen. Hänen oli saatava lisää ravintoa ja nostettava energiatasoa, ja ratkaisu, jonka hän löysi, oli sekoittaa englantilainen panimohiiva rypälesokeriin. Kaupasta löytyvä suositeltu päivittäinen annos englantilaista oluthiivaa sisältää 216 kaloria. Oluthiivaa käytetään yleensä sekoittamalla tuote veteen, mehuun tai jogurttiin.

Kauneutta edistävät vaikutukset

Oluthiivaa tuotettiin alun perin, jotta ravintoaineita saataisiin paremmin, mutta sillä saatiin vahvempi iho, hiukset ja kynnet sivuvaikutuksena. Myöhemmin monet alkoivat käyttää sitä kauneutta edistävien ominaisuuksien johdosta.

Nykypäivän ihon, hiusten ja kynsien vitamiinit, kuten oluthiivakin, sisältävät tärkeitä B-vitamiineja kuten biotiinia, B6- ja B9-vitamiineja (mieluiten suurina annoksina) sekä A-, C-, D- ja E-vitamiineja ja muita tarvittavia mineraaleja.

Enää sinun ei tarvitse juoda oluthiivaa

Paljon on tapahtunut terveys- ja kauneusmarkkinoilla siitä lähtien, kun oluthiiva näki sen kukoistuksen. Enää sinun ei tarvitse juoda lasillista oluthiivaa (ja laskea saamiasi kaloreita), jotta voit saada vahvemmat hiukset ja kynnet. Nykyajan ravintolisät suunnitellaan huolellisesti, jotta ne vaikuttavat kehon eri prosesseihin kohdennetummin ja tehokkaammin. Oluthiivasta tavoittelemiemme vitamiinien lisäksi meillä on myös muita ajankohtaisia ​​aineita, jotka vaikuttavat hiuksiin, ihoon ja kynsiin.

Englantilainen oluthiiva           Chewbear-purukarhut

  • B6: 0,5 mg                                   B6: 2 mg
  • B9-foolihappo: 200 mcg         B9-foolihappo: 260 mcg

Oluthiiva tehtiin alun perin energiatuotteena, nykyiset lisäravinteet ovat erikoistuneet vaikuttamaan tiettyihin kehon prosesseihin.

Toisin kuin oluthiiva, tämän päivän ravintolisien maku on hyvä, ja vitamiinit ovat helposti imeytyviä. ChewBear Hair -hiusvitamiinit ovat 100% vegaaninen tuote, ja kaksi herkullista purukarhua päivässä riittää.

Kokeile Hair 30 päivän ajan

40% Alennus – vain 17,25,-

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.