Onko olemassa oikotietä paksuihin ja tuuheisiin hiuksiin?

Haluatko paksummat ja tuuheammat hiukset? Voit tehdä useita asioita, jotta hiuksesi näyttävät paksummilta. Oikeiden muotoilutuotteiden valitseminen on yksi keinoista, lisäksi voit leikata hiuksesi, jotta ne näyttävät tuuheammilta. Tässä artikkelissa saat asiantuntijan neuvoja.

On helppoa tulla kateelliseksi niille, joilla on luontaisesti paksut hiukset. Varsinkin, jos sinulla itselläsi on aina ollut ohuet hiukset tai jos hiuksesi ovat alkaneet ohentua vuosien varrella. Siihen voi olla useita syitä, miksi hiuksesi ovat ohentuneet.

Hiusten ohenemisen syyt:

Luonnollinen ikääntyminen
Geenit
Huono ruokavalio (vitamiini- ja hivenainepuutokset)
Hiustuotteiden liikakäyttö
Reaktiot tai allergia kemikaaleille/aineille
Sairaudet

Vaikka jotkut saavat syntyessään geeniperintönä luonnollisesti paksut hiukset, on muille olemassa todella yksinkertaisia tapoja saada hiukset näyttämään paksummilta.

Valitse tuuheuttava shampoo ja hoitoaine

Käytä tuuheuttavaa shampoota, joka antaa hiuksillesi volyymia ja rakennetta, ja levitä hoitoaine vain latvoihin. Tämä saa hiuksesi näyttämään paksummilta. Valittavana on erilaisia tuotteita. Kun valitset tuuheutta antavan hoitoaineen, se litistää hiuksiasi vähemmän kuin normaali hoitoaine. Sinun tulisi aina käyttää hoitoainetta ainoastaan latvoihin ja valita tuuheutta antava tuote tukemaan hiusten rakennetta.

Polkkatukka tai jopa lyhyempi

Jos hiuksesi ovat ohuet, sinun pitäisi suosia lyhyempää hiusmallia. Mieluiten olkapään pituus tai lyhyempi. Ohenevat, hennot hiukset näyttävät yleensä erityisen ohuilta, jos niiden annetaan kasvaa pitkiksi. Kannattaa suosia hiusmallia, jossa hiukset on leikattu tasaisesti esimerkiksi lyhyt polkkamalli. Se saa hiuksesi näyttämään luonnollisesti paksummilta.

Käytä kuivashampoota

Kuivashampoo on monien mielestä kauneusmaailman ihmetuote. Mutta se todella tekee enemmän kuin vain puhtaat hiukset. Jos suihkutat vähän kuivashampoota hiusten tyveen, saat heti enemmän volyymia ja rakennetta hiuksiisi.

Kuivashampoo saa hiuksesi tuntumaan vähemmän rasvaisilta, koska suihke poistaa kosteuden hiuksista.

Hiustenpidennys 

Jos olet valmis maksamaan muutaman satasen, hiustenpidennys antaa hiuksillesi ylimääräistä tuuheutta. Hiustenpidennyksessä irtonaisia hiustupsuja kiinnitetään omiin hiuksiisi. Voit itse päättää ovatko ne pitkiä vai lyhyitä ja kuinka tuuheat hiukset haluat. Voit myös valita itsellesi sopivan sävyn ja pidennystavan. Kysy neuvoa kampaajaltasi.

Käytä suihkutettavaa tyviväriä

Hiukset voivat näyttää vielä ohuemmilta, jos tyvikasvu näkyy. Voit helposti peittää tyvikasvua värillisellä suihkeella. Markkinoilla on useita erilaisia suihkeita. Pidä suihketta 10 cm päässä päänahasta ja suihkuta hiusten tyveen. Tämä tekee tyvikasvusta vähemmän näkyvän ja saa hiukset näyttämään paksummilta.

Ota lisäravinteita, jotka ovat hyviä hiuksillesi

On olemassa lukuisia erilaisia ravintolisiä hiuksille. Yhteistä monille näistä on, että niiden pitäisi stimuloida hiusten kasvua. Kannattaa katsoa sisältääkö tuote biotiinia vai ei. Kannattaa myös kiinnittää huomiota biotiinin määrään tuotteessa. Biotiini ylläpitää hiusten terveyttä ja edistää hiusten kasvua. ChewBear Hair sisältää huikeat 225 mg biotiinia ja antaa sinulle suositellun päivittäisen vitamiiniannoksen.

Kokeile Hair 30 päivän ajan

40% Alennus – vain 17,25,-

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

https://www.goodhousekeeping.com/beauty/hair/a35733/how-to-get-thicker-hair/

https://www.medicalnewstoday.com/articles/319862#overview