Herkullisia beetakaroteenikarhuja!

Hanki syvä rusketus purukarhujen avulla. Herkulliset beetakaroteenikarhumme ovat täynnä vitamiineja ja mineraaleja, jotka antavat sinulle luonnollisen rusketuksen, joka kestää!

Kukapa ei haluaisi saada syvää kullanruskeaa ihonväriä, joka näyttää luonnolliselta ja kestää pitkään? Olet luultavasti kuullut beetakaroteenista, luonnon omasta väriaineesta, joka voi antaa kultaisen ja kesäisen hehkun ympäri vuoden. Nyt voit saada beetakaroteenia herkullisen purukarhun kautta, joka ei vain maistu hyvältä, vaan myös toimii hyvin.

1. Otatko beetakaroteenia?

Beetakaroteenikarhu antaa iholle täydennystä luonnon ihmeaineesta beetakaroteenista. Tämä on luonnollinen väriaine, jolla on monia hyötyjä sinulle ja ihollesi. Maukkaat purukarhut ovat täynnä juuri oikean määrän beetakaroteenia, jotta saat terveen ja ruskean ihon – täysin ilman aurinkoa.

Lisäksi karhut sisältävät tarpeeksi beetakaroteeniainetta, joka muuttuu A-vitamiiniksi, jos kehosi sitä tarvitsee. Jatka lukemista, jos haluat saada yleiskuvan kaikista beetakaroteenin hyödyistä.

2. Miten beetakaroteeni vaikuttaa?

Beetakaroteeni on väriaine, jota löytyy useista kasveista, vihanneksista ja hedelmistä. Tämä aine kuuluu ryhmään, jota kutsumme karotenoideiksi. Sieltä löydät rasvaliukoisia punaisia, keltaisia ​​ja oransseja väriaineita, jotka voidaan muuntaa kehossa A-vitamiiniksi.

Keho imee beetakaroteenia ja varastoi sen ihoon, joten saat kultaisen ruskean hehkun. Purukarhussa beetakaroteeni on muutettu jauheeksi ja yhdistetty luonnonöljyjen kanssa – tähän on hyvä syy.

Koska beetakaroteeni on rasvaliukoinen aine, kehon on helpompi absorboida sitä, jos sitä käytetään öljyn kanssa. Kun otat purukarhun, voit siis olla varma, että keho todella vangitsee tehoaineen ja varastoi sen ihoon.

3. Beetakaroteenin hyödyt

Beetakaroteeni antaa sinulle useita etuja – ei vain rusketusta ja luonnollista ihoa. Beetakaroteenin on osoitettu torjuvan aurinkoihottumaa, minkä kanssa monet ihmiset kamppailevat. Lisäksi karotenoideista tuleva A-vitamiini voi antaa sinulle sekä paremman näön että vähentää ikään liittyvien silmäsairauksien riskiä.

Beetakaroteenikarhut antavat sinulle ihon, joka hehkuu ja näyttää terveemmältä. Niiden avulla saat rusketuksen, joka tulee sisältäpäin, ilman, että joudut altistamaan itseäsi suoralle auringonvalolle. Vitamiinikarhut toimivat siis ilman, että sinun tarvitsee ottaa aurinkoa. Mutta jos yhdistät auringonoton ja karhuvitamiinit, koet todennäköisesti syvemmän rusketuksen kuin mitä sinulla on ollut aiemmin.

 • Beetakaroteeni torjuu palamiselta ja aurinkoihottumalta
 • Purukarhut antavat sinulle terveen ja päivettyneen ihon

4. Tavalliset tabletit on helppo unohtaa / ne on huuhdeltava vedellä

Beetakaroteenia käytetään ravintolisänä, ja siksi sitä valmistetaan yleensä suurina tabletteina. Ne voivat olla sekä vaikeita että epämiellyttäviä niellä. Lisäksi ne jättävät usein epämiellyttävän jälkimaun suuhun.

Voit nyt päästä eroon tästä ongelmasta valitsemalla sen sijaan herkullisen ja maukkaan purukarhun. Kuten aiemmin mainittiin, beetakaroteenia esiintyy luonnollisesti hedelmissä ja vihanneksissa. Toisaalta voi olla vaikeaa saavuttaa haluttu vaikutus syömällä pelkästään hedelmiä ja vihanneksia.

Jos otat beetakaroteenikapseleita, kuten purukarhuja, voit olla varma, että saat juuri oikean määrän väriainetta. Siten saat aina halutun tuloksen, ilman että sinun tarvitsee huolehtia siitä, saatko karotenoideja muuten tarpeeksi.

 • Purukarhut varmistavat, että saat oikean määrän beetakaroteenia
 • Beetakaroteenikarhuilla on herkullinen maku
 • Karhut ovat pehmeitä ja helposti pureskeltavia

5. Miksi valita beetakaroteenikarhut?

On monia tuotteita, jotka lupaavat rusketusta iholle – sekä beetakaroteenitabletteja että itseruskettavia voiteita ja suihkeita.

Beetakaroteenikarhujen käytön etuna on, että saat vaikuttavan aineen helposti ja mukavasti – herkullisesta mausta puhumattakaan! Purukarhujen avulla vältät itseruskettavien tahraamisen vaatteisiin ja tekstiileihin.

Beetakaroteenikarhut antavat myös sileän ja luonnollisen tuloksen. Ei ole mikään salaisuus, että saamme usein enemmän rusketusta joihinkin kehon osiin kuin toisiin aurinkoa ottaessamme.

Purukarhojen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia epätasaisesta ihosta itseruskettavan tai epätasaisen rusketuksen seurauksena. Elimistö imeyttää beetakaroteenin tasaisesti koko kehoon, joten saat aina virheettömän tuloksen.

6. Onko purukarhulla sivuvaikutuksia?

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että beetakaroteenilla on vain vähän sivuvaikutuksia. Purukarhujen tulisi olla täysin vapaita sivuvaikutuksista, koska ne sisältävät vain luonnollisia aineita kuten vitamiineja ja mineraaleja.

Ainesosien lukeminen on aina suositeltavaa, varsinkin jos sinulla on allergioita tai olet herkkä tietyille ainesosille. Jos et ole varma ainesosista, voit kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen Chewbear-tuotteen aloittamista.

 •      Lue ainesosat läpi, jos olet raskaana ja imetät
 •      Tarkista terveydenhuollon ammattilaiselta, jos olet epävarma
 •      Purukarhuilla ei ole ilmoitettuja sivu- ja haittavaikutuksia

Chewbear Tan

Chewbear Tan sisältää herkullisia beetakaroteenikarhuja, jotka antavat sinulle rusketuksen ja luonnollisen ihon sävyn, ilman että sinun on otettava aurinkoa. Auringon UV-säteily voi olla sekä haitallista että vaarallista terveydelle. Voit lakata ajattelemasta näitä haittoja nyt.

Ei ole harvinaista saada auringonpolttamaa ihoa varsinkin, jos sinulla on vaalea iho. Se voi vaikeuttaa haluamasi rusketuksen saavuttamista. Chewbear Tan-purukapseleiden avulla saat optimaalisen tuloksen joka kerta.

Jos käytät vaihtoehtoisia tuotteita rusketuksen saamiseksi, huomaat todennäköisesti, että rusketus katoaa nopeasti, jolloin iho voi olla hilseilevä ja epätasainen. Chewbear Tanin tuotekehitys pohjautuu beetakaroteeniin, jotta saat pitkäkestoisen rusketuksen. Voit käyttää niitä myös kesän aikana tai lomalla hankitun rusketuksen säilyttämiseen.

Chewbear Tanin hyödyt

Chewbear Tan ei jätä tahroja tai epätasaista ihoa, ja saat vastustamattoman syvän ja kultaisen rusketuksen, jota on vaikea saavuttaa pelkästään aurinkoa ottamalla. Parasta on, että purukarhut toimivat hienosti ilman suoraa auringonvaloa. Tämä tarkoittaa, että talven vaaleat suomalaiset voivat nyt saada ruskean ja kauniin ihon ympäri vuoden.

 •     Chewbear Tanilla on luonnollinen ja herkullinen colan maku
 •     Saat 3 mg beetakaroteenia purukarhua kohden
 •     Chewbear Tan antaa sinulle syvän ja luonnollisen rusketuksen
 •     Hanki rusketus, joka kestää pitkään

Kokeile Tan 30 päivän ajan

40% Alennus – vain 17,25,-

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.