B-vitamiinit, hiukset ja sinä.

Ovatko hiuksesi käsitellyt ja vaurioituneet? B-vitamiinit voivat auttaa sinua saamaan sellaiset hiukset, jotka olet aina halunnut.

Hiukset ovat iso osa monien identiteettiä. Värjäämme, leikkaamme, muotoilemme ja mietimme usein, miltä haluamme hiustemme näyttävän. Valitettavasti hiuksemme eivät aina täytä odotuksiamme siitä, millaiset haluamme niiden olevan.

Ehkä sinulta lähtee paljon hiuksia, hiuksesi kasvavat hitaasti ja samalla kärsit kynsistä, jotka lohkeavat tai liuskottuvat helposti.

Se voi johtua B-vitamiinien puutteesta!

B-vitamiineilla on vaikutuksia useisiin kehon prosesseihin, kuten punasolujen muodostumiseen, hermostoon, ihoon, hiuksiin ja kynsiin.

Prosessi alkaa sisältäpäin!

Et voi tehdä paljoa jo olemassa oleville hiuksille, mutta oikean ruokavalion ja ravintolisien avulla voit lisätä kaikki oikeat ravintoaineet uusien hiusten kasvulle ja kehitykselle.

B-vitamiineja on jo pitkään käytetty hiusten, ihon ja kynsien kauneudenhoitotuotteena. Tämä johtuu siitä, että B-vitamiinit antavat hiuksillesi ravintoa, joita ne tarvitsevat pysyäkseen terveinä, vahvoina ja kiiltävinä.

Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio sisältää yleensä riittävästi useimpia tarvitsemiamme ravintoaineita. Puutos johtuu yleensä joko heikosta imeytymisestä tai riittämättömästä vitamiinien ja hivenaineiden saannista.

Varsinkin, jos olet vegaani, kasvissyöjä tai syöt muuten vähän eläinperäisiä tuotteita, sinun pitäisi olla erityisen huolellinen saadaksesi tarpeeksi B-vitamiineja.

Merkkejä B-vitamiinin puutoksesta

B-vitamiinin puutos voi olla vaikea havaita, ja oireet voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Erilaisia indikaattoreita voivat olla:

  • hiustenlähtö, ekseema ja ihottuma
  • kalpeus, letargia ja väsymys
  • kielen ja suunpielten tulehdus
  • ärtyneisyys ja masennus
  • väsymys ja huimaus
  • tunnottomuus ja huono tasapaino

B-vitamiinit eivät varastoidu elimistöön, joten niiden päivittäinen saanti on välttämätöntä. Eri B-vitamiinit täyttävät erilaisia toimintoja.

Chewbear Hairista löydät B-vitamiinit B5, B6, B7, B9 ja B12. Nämä vitamiinit on valittu huolellisesti vaikuttamaan hiuksiin, ihoon ja kynsiin, jotta sinulla on parhaat lähtökohdat kauniiden ja kiiltävien hiusten saamiseksi.

B5Auttaa syntetisoimaan koentsyymi A: ta, joka auttaa kehoa polttamaan rasvoja, hiilihydraatteja ja proteiineja. Saatavana elintarvikkeissa, munissa, viljoissa ja vihanneksissa.
B6Edistää hemoglobiinin muodostumista, mikä on tärkeää hapen kuljettamisessa kehossa. Saadaan enimmäkseen siipikarjan ja sianlihan lihasta, maksasta ja munista.
B7 – BiotiiniBiotiini, jota kutsutaan myös kauneusvitamiiniksi, voi auttaa hiusten ja kynsien kasvussa. Saadaan erityisesti maksasta ja munista. Lue lisää biotiinista (täältä).
B9 – FolaattiFolaatti on ihmiselle välttämätöntä. Sitä tarvitaan punasolujen muodostukseen, aivojen aineenvaihduntaan, DNA:n toimintaan ja suolahapon syntymiseen vatsassa. Saadaan etenkin vihreistä kasviksista sekä maksaruoista.
B12On monia tärkeitä toimintoja kehossa. B12-vitamiinia saadaan ainoastaan eläinkunnan tuotteista, mutta ei vihanneksista, ja siksi puutetta voi esiintyä kasvissyöjillä ja vegaaneilla. Lue lisää B12-vitamiinista (täältä)

B-vitamiinit ja hiukset

Kaksi herkullista, pureskeltavaa nallea riittää kattamaan suositellun päivittäisen annoksen B-vitamiineja. Lisäksi Chewbear Hair-hiusvitamiinit sisältävät muita tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka on suunniteltu hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin.

Kokeile Hair 30 päivän ajan

40% Alennus – vain 17,25,-

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.